Új generáció

a tuningdobozok területén

A SpeedPower Sprintbox egy olyan utólagosan beszerelhető digitális gázpedáltuning, amely jelentősen megnöveli a vezetés élményét azáltal, hogy csökkenti az elektromos gázpedál reakcióidejét. A Németországban gyártott digitális készülékek tökéletesen együttműködnek a jármű gyári vezérlőegységével. Digitális potméterek segítségével a boxok finomhangolhatók, testre szabhatók.
A digitális gázpedáltuning a gyári elektromos gázpedál felől érkező jeleket digitálisan optimalizálja és továbbítja a vezérlőegység felé, de soha nem avatkozik be a jármű befecskendezési és egyéb elektromos rendszerébe, így nem növeli meg a jármű teljesítményét, fogyasztását, csupán az elektromos gázpedál gyári reakcióidejét, rugalmasságát fokozza.

Tulajdonságok

 • Ár/érték arányban kiemelkedő

  Ár/érték arány

  A Német minőség és a megfelelőségi minősítések ellenére a SpeedPower SprintBox termék ára nem szökött az egekbe, a piacon lévő hasonló termékekhez képest jelentősen olcsóbb megoldást nyújt.

  Fejlett motorvédelem

  Fejlett motorvédelem

  A SpeedPower készülékek a legfejlettebb motorvédelmi és biztonsági rendszerekkel kerülnek gyártásra, így ezek a termékek soha nem avatkoznak be a jármű gyári hibajelző és ellenőrző rendszerébe, és mindig a gyári vezérlőegység által megadott jelek alapján dolgoznak.

  Potméterrel finomhangolható

  Potméterrel finomhangolható

  A SpeedPower Sprintbox készülékek alapbeállításon az optimális értékre vannak hangolva. Az állítható potméternek köszönhetően azonban Ön saját igényeinek megfelelően tudja állítani a gázpedál reakcióját.

 • Gyors beépítés

  Gyors beépítés

  A gyári csatlakozók és az elektromos gázpedál könnyű hozzáférhetősége miatt a beszerelés nagyon egyszerű és nem igényel forrasztást, vágást, vagy egyéb átalakítást.

  Gyári csatlakozók

  Gyári csatlakozók

  A SpeedPower Sprintbox olyan külső elektronikai egység, amely gyári csatlakozó segítségével kerül beépítésre az autó gyári rendszerébe, így mind beszerelése, mind kiszerelése nagyon egyszerű.

  Elektromos gázpedához

  Elektromos gázpedához

  A SpeedPower Sprintbox kizárólag elektromos gázpedállal rendelkező járművekbe építhető be. A hagyományos bowdenes működtetésű járművekbe tuningdobozokat tudunk ajánlani.

Speedpower termékek

Válassza ki saját SpeedPowerét!

Az alábbi linkre kattintva az autóválasztóban megadhatja autója paramétereit, és kiválaszthatja az ahhoz legmegfelelőbb fogyasztáscsökkentő elektronikát.

Autóválasztó

Autómárka

Modell

Típus

Kapcsolat

Küldjön üzenetet, és mi visszahívjuk.

Adja meg elérhetőségeit, és mi ingyenes tájékoztatást adunk a SpeedPower termékcsaládról.

Címünk

Cím: POWERTUNING 6725 Szeged, Textilgyári út 3.
Telefon: +36 62 202 303
Mobil: +36 30 852 5460
Fax: +36 62 542 933
SMS/MMS: +36 30 846 5005


Egyéb elérhetőségek

Email: info@powertuning.hu
Skype:
powertuning.hu


Ügyfélszolgálat

hétfő-péntek: 8-17 óráig


 


Útvonaltervezés

Letöltések