Új generáció

a teljesítménynövelésben

A SpeedPower gyári csatlakozós, digitális teljesítményoptimalizáló elektronika az autógyártók által a jármű motorjában hagyott, általában 30%-os erőtartalékot használja ki, javítja annak hatékonyságát, így növelve a jármű teljesítményét. A hagyományos chiptuninggal és tuningdobozokkal ellentétben a teljesítményoptimalizálók nem növelik meg a jármű fogyasztását és károsanyag-kibocsátását, hanem a hatékonyságnövelés révén csökkentik azokat.
A hatékonyságnövelés során a motorvezérlő-egység felől érkező jeleket a SpeedPower digitálisan optimalizálja és továbbküldi a befecskendező rendszernek, de soha nem avatkozik be a jármű hibajelző rendszerébe vagy a gyári vezérlő programba, csupán kihozza belőle a maximális teljesítményt, a legoptimálisabb fogyasztás mellett. A beszerelés igen egyszerű, csupán szét kell húzni a befecskendező rendszer gyári csatlakozóját, és azokra rácsatlakozni a SpeedPower ugyanolyan gyári csatlakozóival. A készülék bármikor egyszerűen eltávolítható és újra beszerelhető.

Tulajdonságok

 • Több lóerő

  Lóerő

  Autótípustól függően akár 15-25% közötti lóerőnövekménnyel lehet számolni a SpeedPower tuningdoboz beépítése után!

  Nagyobb nyomaték

  Nyomaték

  Akár 15-20% nyomatéktöbbletet biztosít a készülék, amely teljesítménymérő pad segítsége nélkül is egyértelműen érzékelhető! Ez a nyomatéknövekmény kifejezetten élvezetesebbé teszi az autózást!

  Alacsonyabb fogyasztás

  Fogyasztás

  A SpeedPower nem csak egy egyszerű tuningdoboz, hanem teljesítményoptimalizáló készülék, amely javítja a motor hatékonyságát, így nemcsak teljesítménynövekedéssel, hanem akár 0,5 - 1 l/100 km fogyasztáscsökkenéssel is számolhat a készülék használatával.

 • Egyszerű beépítés

  Beépítés

  A SpeedPower optimalizáló készülékek olyan külső elektronikai egységek, amelyek gyári csatlakozók segítségével kerülnek beépítésre az autó gyári rendszerébe, így mind beszerelésük, mind kiszerelésük nagyon egyszerű, és szinte nyom nélkül történik.

  Kiváló minőség

  Minőség

  A SpeedPower készülékek német gyártója folyamatosan törekszik megfelelni a legmagasabb minőségi elvárásoknak és szempontoknak. Mindezt alátámasztja - a hasonló termékek esetében ritkán meglévő - CE és (E13) minősítés!

  Fejlett motorvédelem

  Motorvédelem

  A SpeedPower készülékek a legfejlettebb motorvédelmi és biztonsági rendszerekkel kerülnek gyártásra, így ezek a termékek soha nem avatkoznak be a jármű gyári hibajelző és ellenőrző rendszerébe, és mindig a gyári vezérlőegység által megadott jelek alapján dolgoznak.

 • Digitális processzor

  Beépítés

  A tuningdobozok terén gyorsnak számító 48 MHz-es CPU biztosítja az adatok minél rövidebb időn belüli feldolgozását és továbbítását a motorvezérlő elektronika számára.

  Gyors beépítés

  Gyors beépítés

  A SpeedPower termékeket minden esetben gyári csatlakozóval csomagoljuk, hogy egyszerű és gyors legyen az optimalizáló elektronika beépítése.

  Végtelen élmény

  Motorvédelem

  A SpeedPower termékek végtelen élményt biztosítanak használóik számára.

Speedpower termékek

Válassza ki saját SpeedPowerét!

Az alábbi linkre kattintva a tuningválasztóban megadhatja autója paramétereit, és kiválaszthatja az ahhoz legmegfelelőbb teljesítményoptimalizáló elektronikát.

Tuningválasztó

Benzines vagy Dízel?

Autómárka

Motortípus

Tuningdoboz

Kapcsolat

Küldjön üzenetet, és mi visszahívjuk.

Adja meg elérhetőségeit, és mi ingyenes tájékoztatást adunk a SpeedPower termékcsaládról.

Címünk

Cím: POWERTUNING 6725 Szeged, Textilgyári út 3.
Telefon: +36 62 202 303
Mobil: +36 30 852 5460
Fax: +36 62 542 933
SMS/MMS: +36 30 846 5005


Egyéb elérhetőségek

Email: info@powertuning.hu
Skype:
powertuning.hu


Ügyfélszolgálat

hétfő-péntek: 8-17 óráig


 


Útvonaltervezés

Letöltések